Toimitus-, palautus- ja käyttöehdot

Tilaaminen


Tilaa tuote verkkokaupassa siirtämälle tuote ostoskoriin ja maksamalla sen sisältö verkkokaupan kassalla. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja käytetään vain tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen ja mahdollisiin tukitilanteisiin. Tilaamalla verkkokaupasta sitoudut kulloinkin oleviin toimitusehtoihin.
 
 
Toimitustapa ja -kulut


Tilauksesi toimituskulut näet valittuasi maksu- ja toimitustavan. Kaikilla tuotteillamme on ilmainen palautus ja toimitus.
 

Toimitusaika


Toimitamme tuotteita vain Suomeen ja toimitustavasta riippuen toimitusaika on 1-3 päivää. Tarkistathan tuotekohtaisesti toimitusajat. Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai niistä aiheutuvista välillisistä haitoista. Poikkeavat toimitusajat ilmoitetaan aina tuotetiedoissa.
 

Palautukset


Vaihto- ja palautusehdot
Sinulla on oikeus vaihtaa tai palauttaa koko tilauksesi tai osa siitä 100 vuorokauden kulujessa tilauksen vastaanottamisesta.
Palautusoikeus koskee vain myyntikelpoisia tuotteita.
Halutessasi tehdä palautuksen ota ensiksi yhteys asiakaspalveluumme 014 4591624 / myynti@lukiolaiskannettava.fi ja sovi palautuksesta. Palauttaessasi tilauksen, liitä palautuksen mukaan nimesi ja yhteystietosi ja tilinumerosi rahojen palautusta varten .


Palautusosoite:
Opinsys Oy
Lutakonaukio 1
40100 Jyväskylä


Tietoa maksutavoista


Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Meillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.
Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, olemme välittäneet maksusi.
Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.
Pankkimaksut
Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.
Checkout Finland tarjoaa myös mahdollisuuden maksaa tilisiirtolomakkeella.
Luottokorttimaksut
Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard – ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode – ja American Express SafeKey -todentamispalvelut.
Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.
Voit lukea lisää maksutiedoista Checkoutin sivuilta.
 

Käyttöehdot


Opinsys Oy (1847395-7) myy Lukiolaiskannettavia yksityishenkilöille Suomen alueella. Hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin .
Verkkokaupan toimitusehdot on voimassa 1.6.2019 alkaen.